Jakieś propozycje gdzie można zjeść na prawdę świeżą rybę?? Nie mam na myśli kupionej przed sezonem i mrożonej do wakacji...Co na pewno ma miejsce, bo ryby pewnie mają mniejszy popyt...
Pozdrawiam.
Przed sezonem jak kutry nie wypływają w morze to fakt nic świeżego nie zamówisz - ale muszę Ciebie pocieszyć że ludzie zachwycają się rybką w sezonie że świeża itp. a zamawiają rybę która jest gdzieś łowiona na śródziemnomorskim nie w naszym Bałtyku - jak jak zmawiam to biorę Flądrę bo wiem wtedy na 100% że została złowiona przy tym brzegu morza i to jest fajne. Zresztą wystarczy spytać restauratora i z pewnością wszystko nam wyjaśni.
Restauracja Smak Morza wspina się na wyżyny w mapę Trójmiasta. Opiera swój wystrój oraz menu o dania gotowane specjalną metodę Sous Vide, którą od wielu lat stosują szefowie kuchni najlepszych restauracji. Osobiście mogę polecić filet z sandacza w duecie z krewetkami na kurkowym risotto z sosem koperkowym - w życiu nie jadłam nic lepszego!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum